En plus d’intégrer les botaniques caractéristiques d’un dry gin, celui de Menaud est composé d’arômates boréales qui lui apportent des notes citronnées, salines et poivrées. Issu d’une triple distillation, il est entièrement confectionné à partir d’ingrédients québécois méticuleusement sélectionnés.

FERMENTED FROM A BASE MADE OF WHEAT AND RYE CULTIVATED ON ISLE-AUX-COUDRES’ LANDS, THE WORT IS THEN DISTILLED TWICE. THE INFUSION OF SOLELY LOCALS BOTANICALS STARTS DURING THE THIRD DISTILLATION WHEN CHARLEVOIX’S ESSENCE IS POURED INTO IT.

WOODY AND LEMONY NOTES MESH WELL TOGETHER THANKS TO THE SALINE AROMAS STEMMING FROM THE SAMPHIRE FILTRATION. LONG FINISH, IT CONCLUDES WITH A HINT OF PEPPER AND A FLORAL TOUCH WORTHY OF THE FRESHNESS OF THE BREEZE.

FIND OUR GIN

WHEAT (75%) AND RYE (25%)

JUNIPER BERRIES, CORIANDER, SUMAC, SAMPHIRE, BARBERRY, ELDERBERRY, WILD CARAWAY, BALSAM POPLAR, YARROW, BLACK SPRUCE, LAMB’S HEAR, LOVAGE AND ALDER PEPPER.

42 % ALC./VOL.

750 ML

En plus d’intégrer les botaniques caractéristiques d’un dry gin, celui de Menaud est composé d’arômates boréales qui lui apportent des notes citronnées, salines et poivrées. Issu d’une triple distillation, il est entièrement confectionné à partir d’ingrédients québécois méticuleusement sélectionnés.